HAKKIMIZDA
1992 yılında General Makina olarak sanayi sitesi 25 metrekarelik küçük bir dükkanda iş hayatına başladık.
Kısa bir süre sonra 300 metrekarelik daha büyük bir alana taşınmamıza rağmen artan iş sayısı bu alanın da zamanla yeterli olmamasına sebep oldu.
Artan iş potansiyeli ve personel sayısının artması ile birlikte şirketleşme yoluna giderek, GEN-MAK adı altında imalat yapmaya başladık.
Gelen talepleri karşılamak amacıyla 2012 yılında Manisa ilinin Turgutlu ilçesinde Koşukırı mevkiinde 1.000 metrekare alandaki yerimize taşındık .
2013 yılı itibari ile de buradaki yerimizi büyüterek şu anda 1.500 metrekare kapalı alanda siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz.

VİZYONUMUZ
Faaliyet gösterdiği her alanda dünyanın önde gelen firmalari arasında olan, teknolojik yeniliklerle sürekli gelişen, müşterilerinin bekelntilerini karşılayan kalitede ürünler üreten, müşteri ve çalışanlarına değer katarak onların memnuniyetini sağlayan, topluma ve ülkesine faydalı, global bir şirket olmak.

MİSYONUMUZ
Müşterilerimize sunduğumuz tüm ürünleri kaliteli üretmek, uygun fiyatla sunmak ve en hızlı şekilde ulaştırmak; karlılıkla gelişmeyi ve büyümeyi sürekli kılarak bizimle çalışan herkesin yaşamına değer katmak.